UVÁDZACIE CENY

Naša značka začala novú éru predajom svojich výrobkov širokej verejnosti. Doteraz sme fungovali na zákazku. Kto na nás natrafil radi sme mu vytvorili dizajn na mieru alebo predali  priamo z ateliéru vyrobené produkty.  Naplňovalo to obidve strany ale cena produktov takto vzniknutých je vysoká. Pri výrobe viac kusov s rovnakým dizajnom vieme ceny priblížiť väčšiemu počtu zákazníkov.

Rozhodli sme sa naše užitočné a praktické tašky ponúknuť širokej verejnosti cez novovzniknutý e-shop sona-design.sk.

Dlho sme uvažovali akú reklamu spustíme a koľko do nej investujeme. Nakoniec sme sa rozhodli znížiť cenu tašiek o sumu, ktorú by sme investovali do štartovacej reklamy. Preto sme si mohli dovoliť UVÁDZACIE CENY znížiť o 20 % až 50 %. Vážime si našich zákazníkov, a myslíme si, že je humánnejšie investovať peniaze do zníženia cien ako do inzercie. Pridanou hodnotou je spokojnosť oboch strán. Naše tašky nesú odkaz:

Ohľaduplnosť voči prírode, vďaka použitému materiálu;  

Radosť z práce pri navrhovaní dizajnu;

Spokojnosť pri remeselnej výrobe, poznáme každého človeka, cez ktorého ruky prejdú naše výrobky a všetci sa tešia zo svojej práce.

 

Nechceme týmto aktom poprieť potrebu informovať verejnosť a potenciálnych zákazníkov o našich výrobkoch. Informujeme  aj budeme naďalej, aj investujeme finančné prostriedky a ľudskú energiu do zviditeľnenia nášho e-shopu ale hľadáme humánnu cestu, ktorá nezahltí reklamou naše okolie.